Stomerij Gocer

Kledingreparatie

fotograf 2GOCER KLEDINGREPARATIE & STOMERIJ stelt haar klanten al ruim 7 jaar actief in het professioneel kledingreparatie, kledingverandering (bijv. innemen, korter of langer maken), kleding op maat en gordijnen. Wij hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen dus ook leer, su├Ęde en bont.

Dit doen we met onze professionele medewerkers en niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven tegen een aanvaardbare prijs. Daarom is het zeker het overwegen waard om het vakkundige te laten repareren. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden maar ook alledaagse kleding en werkkleding is natuurlijk van harte welkom!

Mocht u interesse hebben in kleding op maat, maken wij op verzoek een prijsopgaaf.

Informeer ook naar onze speciale bedrijfstarieven voor het maken van bedrijfskleding of het stomen van bedrijfskleding.

Lederen kleding
Wij beschikken over speciale machines voor lederen kleding en hebben veel ervaring met het repareren en vermaken hiervan. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

Gordijnen Reparatie
Als men gaat verhuizen of als men een verandering wenst aan haar gordijnen, dan kan dit ook allemaal bij ons netjes geregeld worden. Herstel werkzaamheden zoals; het voeren, korter maken. Langer maken met zo'n 20cm is vaak ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden.

Overig woningtextiel
De woningtextiel bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed, bankstel kussen, boot kussen, stoel hoezen/kussens etc. Het kan op elke gewenst model en maat gemaakt worden.

Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen helemaal gratis zijn.

Naast particuliere klanten bieden wij onze diensten ook aan bedrijven. Uiteraard hebben we hier scherpe tarieven tegenover staan.